Saturday 18 April 2015

Recept hoe je krab asperges soep typisch heerlijke Chinese keuken

Recept hoe je krab asperges soep typisch heerlijke Chinese keuken - terug zullen we de favoriete voedzame recepten presenteren in het belang van het verrijken van culinaire, recept creaties dit keer is hoe je een heerlijke asperges en krab soep is heerlijk, kan nuttig zijn, vooral voor moeders en hun gezinnen die wil een horecazaak te openen in de wereld. Nieuwsgierig geworden ?

Recept hoe je krab asperges soep typisch heerlijke Chinese keuken


asperges krab soep is een van de culinaire specialiteiten of Chinees. hoe je het algemeen gedaan met gekookte. Het volgende is een culinaire recepten, compleet met weven.

Materiaal

250 gram krab
200 gram asperges
¼ ui
1500 ml bouillon
1 ei
¼ theelepel gemalen peper
3 eetlepels maïzena
2 preien
1 eetlepel margarine
zout

Manieren verwerking

1 stuk van krab vlees, asperges en klein.
2 gehakte uien.
3 Meng maïzena met een beetje water.
4 Klop de eieren in een kom.
5 Verwarm de margarine en bak de ui tot geurig. voer het krabvlees, zout en peper poeder en vervolgens opzij gezet.
6 opwarmen bouillon, roer voeren boven.
7 voeren de vloeistof een beetje maïzena, roeren tot het dik wordt.
8 asperges invoert, roer kort.
9 voer de losgeklopte eieren, roer voorzichtig, en kook tot de kook en haal van het vuur.
10 strooi bieslook bovenop.
11 serveren terwijl het heet.

Notitie
porties voor 4 personen.

Nu hoef je niet zorgen meer te maken, recept hoe krab asperges soep typisch heerlijke Chinese gerechten maken is zeer gemakkelijk te begrijpen, zelfs voor degenen onder u die een beginner in de keuken behoren. U kunt nog steeds serveert heerlijke gerechten en speciale zonder de angst voor verlies van voedingsstoffen.

spreken eenvoudig recept op de blog masakanan 2014 Indonesisch eten is eindeloos, kunt u ook proberen een aantal van de volgende recepten drinken recepten verse, dank je lezers hebben dit artikel gezien, kan nuttig zijn en vergeet niet te delen en distribueren van dit artikel keteman al mijn lezers.

No comments:

Post a Comment