Tuesday, 21 April 2015

Het originele recept Nederlandse poffertjes zachte

Het originele recept Nederlandse poffertjes zachte

Het originele recept Nederlandse poffertjes zachte

Poffertjes Recept - Nederland is beroemd om zijn heerlijke taart, een daarvan is poffertjes. Poffertjes naam bestaat uit twee woorden namelijk poffer die pannenkoeken betekent en tje wat betekent mini. Dus poffertjes eigenlijk een mini-sized pannenkoeken. Gemiddeld poffertjes heeft een diameter van 3 cm. Poffertjes meestal geserveerd met een beregening van poedersuiker en boter. Daarnaast is er ook extra eten poffertjes met chocolade saus, ijs, geraspte kaas of naar smaak.


In zijn thuisland Nederland, poffertjes platte vorm en er is ook een vorm van een twist of een combinatie van de twee platen poffertjes. Maar in Indonesië, zijn geheel de gemiddelde poffertjes ronde vorm van een bal Pimpong. Goed voor degenen onder u liefhebbers van gebak, proberen te leren door zelf hoe dit poffertjes te maken. Niet zo moeilijk echt, zie stap voor stap hoe u de volgende poffertjes te maken.

Recept Poffertjes Gentle

Benodigde materialen

  • 250 gram tarwemeel
  • bakpoeder 1 theelepel
  • 1 hele kip eidooier
  • vloeibare melk 350 ml
  • 50 g ongezouten boter, gesmolten
  • 1/2 theelepel zout


Chocoladesaus Ingrediënten

  • Geconcentreerde koken chocolade 125 g, fijngesneden
  • 50 ml vloeibare melk
  • stawberry saus en koken tot het dik
  • verse aardbeien, 250 g, fijngesneden
  • Suiker 75 g
  • meizena 1/2 eetlepels bloem
  • Ontbinden met 1 eetlepel water
Topping Ingrediënten

  • GYLA poeder 1 eetlepel
  • Vanille IJs
Hoe te Poffertjes maken

  1. Campir bakpoeder. bloem, eierdooiers en suiker. Roer alles goed door Giet de gesmolten boter en melk in het beslag. Roer tot een gladde massa en voer het zout. Roer het deeg terug en wacht 30 minuten.
  2. Bereid poffertjes koekenpan, besmeerd met boter en verwarm op een matig vuur gedurende 15 minuten.
  3. Giet beslag poffertjes elke opening in een pan met de halve volume alleen. Laat staan ​​voor ongeveer 3 minuten gaar.
  4. Met behulp van spiesjes, het draaien van het deeg, zodat de top kan worden gedaan. Wacht tot pluizige perfecte ronde vorm. Strooi poedersuiker bovenop.
  5. Poffertjes klaar om te worden geserveerd met strowberry saus, chocoladesaus en ijs.

Zo poffertjes recepten, originele taart nederlands kunnen we aan u te leveren, met name de liefhebbers van een cent. Deze cake is zeer geschikt om te dienen als een geliefde familie praatje vrienden thuis. Succes ...

No comments:

Post a Comment