Saturday 18 April 2015

Gebakken lasagne recept

Gebakken lasagne recept - dit keer zal geven praktische recepten gebakken lasagne. lasagne of lasagne vreemd keuken die een soort van voedsel in de vorm van een pasta die is afgeleid van de Italiaanse staat. lasagne is een soort gebakken pasta goed geliefd bij sommige kringen.

Lasagne was aanvankelijk slechts bevat vlees, maar veel dikreasikan met verschillende soorten groenten, seafod of kan worden vervangen door een verscheidenheid van andere vissen naar smaak. fabricageproces is heel praktisch, leer lasagne recept op basis van de ingrediënten van de bloem en eiwit niveaus werden vervolgens in het vlees geladen en gebakken tot ze gaar zijn. hoe lasagne pangga
volgende samen met praktische lasagna recept te maken:

Gebakken lasagne recept


Materiaal leer lasagne recept :

• 75 gram gestoomde aardappelpuree en gepureerde
• 75 gram cakemeel
• 1 ei
• 200 ml melk
• 0,5 theelepels zout

Lasagne recept saus ingrediënten :

• 2 teentjes knoflook fijngesneden
• 0,5 ui grof gehakt
• 100 gram gehakt kip
• 2 wortelen (100 gram) wordt gesneden volgens smaak
• 2 tomaten geraspte (200 gram)
• 125 gram tomatensaus
• 1 theelepel zout
• 0,5 theelepel peper
• 1,5 theelepels suiker
• 300 ml water
• 2 eetlepels margarine om in te bakken

Kaassaus ingrediënten aardappel lasagne recept:

• 2 eetlepels cakemeel
• 250 ml melk
• 25 gram geraspte cheddarkaas
• 1/4 theelepel zout
• 1/4 theelepel gemalen peper
• 1 eetlepel margarine of boter om te bakken

Manier om lasagne recept:

  1. om lasagne huid: meng alle ingrediënten om lasagne huid te maken, dan maken omelet met teflon of grillplaat. dan gereserveerd voor een tijdje.
  2. lasagne saus: bak de knoflook en ui tot geurig aroma en voer gehakt kip roer tot hij verandert van kleur en voeg dan de wortelen, roeren tot gelijkmatig
  3. voer andere ingrediënten zoals peper, zout, tomaten, tomatensaus, en suiker. voeg een beetje water en kook, roeren tot het dik wordt.
  4. een stuk van de huid die is ingesmeerd met margarine te nemen en giet de saus, dan een ander stuk van de huid op het te bestellen. en giet de saus en herhaal tot de omelet gemaakt uitgeput.
  5. kaassaus: smelt margarine. voeg dan de bloem toe. en roer tot korrel. giet de melk langzaam, onder voortdurend roeren tot meel oplost en niet stollen.
  6. inzetstuk dat is geraspte cheddar kaas, zout en peper en dan koken tot het dik wordt.
  7. Vervolgens giet de tomatensaus die is opgesteld.
  8. Plaats het op een bakplaat dat er weinig water in. zet in de oven ongeveer 35 minuten met een temperatuur van 170 graden Celsius.
  9. Zet de oven uit en neem de gebakken lasagne volwassen en serveren in een container plaat volgens uw smaak.
  10. te verfraaien kunnen diverse soorten groente bijgerecht gebakken lasagne klaar om te eten toe te voegen.
Dus gebakken lasagne recepten, praktische lasagne recept is vrij eenvoudig en gemakkelijk voor u praktekka in uw favoriete keuken.

No comments:

Post a Comment