Tuesday 21 April 2015

8 speciale voeding lekkerste nederlandse

8 speciale voeding lekkerste nederlandse

8 speciale voeding lekkerste nederlandse

State dat dit bekend in de oren, de Nederland zou zijn. Nederlands voedsel wordt beïnvloed door de keuken van het noorden van Frankrijk, die dit land was ooit ook in Nederland waren binnengevallen. Nederlandse keuken in drie algemene vormen per regio, namelijk de oostelijke en noordelijke deel van de keuken, westerse gerechten en westerse gerechten. Natuurlijk veel voedsel - voedingsmiddelen die typisch in dit land zijn. Hier zijn enkele van de meest heerlijke gerechten typisch Nederlands.


1. Stamppot

Dit is voedsel dat vaak wordt aangeraden om toeristen wanneer gevraagd over de typische gerechten van het land. Dit voedsel wordt gemaakt van aardappelen worden gekookt en gemalen (aardappelpuree) en gemengd met een paar groenten zoals wortelen, of andere groene groenten zoals boerenkool. Geserveerd bij warm met een grote worst genaamd Rookworst. Het eten wordt meestal geserveerd in de winter.

2. Hutspot

Naast weten we eten Stamppot, Hutspot is typisch Nederlands eten meer niet minder lekker. Voor de vleesliefhebbers, kan dit voedsel je tong te verwennen. Het vlees werd gekookt en in blokjes gesneden, vervolgens gemengd met gepureerde groenten, zoals wortelen, groene bonen, aardappelen en uien. Hutspot ook het voedsel dat het meest vaak gemaakt wanneer er een Nederlands staatsburger, omdat de productie ervan is erg jong en snel. De eerste stap, geschild en in stukjes gesneden wortelen, dan gesneden ui en bak in boter. Dan is de wortelen en uien samen met peper, zout, nootmuskaat en Bayleaf. Vergeet niet om de aardappelen te koken door koken. De laatste stap uitlaat Bayleaf, en andere mash samen - samen. Het eten wordt meestal geserveerd met jenever, of beroemd met bier.


3. Kaas Edam

Europese landen bekend als de bron van de beste kaas in de wereld. waarvan de Nederland. Nederland heeft een bekende bijzondere kaas is heerlijk, de Edammer kaas. Zoals de meeste kaas, Edammer kaas vervaardiging basismateriaal koemelk. Edammer kaas heeft een rode paraffine coating is een andere kaas die wordt geëxporteerd uit andere landen. De textuur is erg zacht, en het voelt een beetje meer zout of kan een beetje nootachtig. Van alle soorten kaas, Edammer kaas kaas met het laagste vetgehalte en eiwit kandunga wel 25 procent. Typisch Nederlandse burgers met behulp van Edammer kaas als topping gebak, of als een afternoon tea.


4. Waterzooi

Het eten is een aanrader voor degenen onder u die graag de warmte bij koud weer tijdje. Deze eten serveren vaak in de winter. Waterzooi is vormige soort van het eten van soep. In eerste instantie is het eten van vis, ofwel zoetwater of marine, overweegt de tutorial gebied dicht bij de zee. Maar vandaag, Waterzooi gebruik materialen die gemakkelijker ie kip. Materialen die veranderen is ook veranderd de naam van dit voedsel in kippenwaterzoi. Waarom niet visvlees weer gebruiken? Een van de meest gemakkelijk aanvaard is de rivier - de rivier in Gent, plaats van herkomst Waterzooi maakte al zwaar vervuild, zodat de vis - er verdwijnen was. Zoals de naam al doet vermoeden, is dit eten is kip of vis stoofpot, en gecombineerd met verschillende soorten groenten, zoals wortelen, prei, aardappelen en kruiden. En ook inclusief eieren, room en boter. Deze voedingsmiddelen kan worden genoten met Baguette, een soort typisch Nederlandse brood.


5. Soepen Ercis

Dit land is beroemd om zijn eten soep is. Na Stamppot en Waterzooi, Nederland soep gerechten net zo lekker zijn Soepen Ercis. Zo genoemd omdat het belangrijkste ingrediënt wordt gemaakt van bonen van Ercis. De geelachtige groene soep zelfs de neiging om bruin. Ercis soep heeft een textuur vergelijkbaar met pap. Bovendien erwten, soep is ook een verscheidenheid aan andere materialen, zoals prei, aardappelen, rundvlees of kip en wortelen. Net als bij andere levensmiddelen soep, erwtensoep is perfect wanneer de winter komt. In de presentatie, Soepen plus brood, kon Soft Rool, of Hard Foll. Maar als je een soep van erwten in Frankrijk te kopen, het brood gebruikt is Frans brood. Als je van andere bonen, kan soep ook worden gekoppeld met pinda's of bonen. Als finishing touch, gegeven een beetje citroensap of citroen.


6. Boerenkoolstamppot

Niet alleen Soepen zijn typisch Nederlandse gerechten. Er zijn ook typisch Nederlands eten was heerlijk met een meer eenvoudige presentatie. Het eten was Boerenkoolstamppot. Eten is een van de oudste Nederlandse gerechten en de meest populaire. Sinds 1661, Boerenkoolstamppot al bekend in de Nederlandse samenleving. De basisingrediënten van dit voedsel is typisch Nederlands kool genoemd Kale, die vervolgens wordt gemengd met aardappelpuree. Het eten is erg lekker bij geserveerd met een saus, mosterd, en worst Rookworst. Een die dit voedsel maakt is zo populair vanwege de aardappel is een populair ingrediënt dat vaak wordt gebruikt als voedsel Nederlandse samenleving. Daarom Boerenkoolstamppot bevatten veel koolhydraten, zodat het eten is populair in de winter.


7. Ontbijtkoek

Als u een persoon die geen tijd heeft voor het ontbijt. Je moet dit één maaltijd te proberen. Ontbijtkoek of in de Indonesische betekent "'s ochtends ontbijt cake" gemaakt van tarwe. Dit voedsel is een soort spons cake, maar het materiaal is de belangrijkste onderscheidende. Deze taart wordt vaak gekruid met kruidnagel, kaneel, gember en nootmuskaat. In het noordelijke deel van Nederland, wordt dit voedsel genoemd Oudewijvenkoek. Het materiaal is bijna hetzelfde als Ontbijtkoek, voeg de anijs. Zoals ik al eerder zei, Ontbijtkoek diende aanvankelijk vaak als vervanging van brood bij het ontbijt. Het eten is veel beter als beboterde veel - heel veel. Maar vandaag, Ontbijtkoek vaker gepresenteerd als een snack eten, terwijl het drinken van thee banket typisch Nederlands.


8. Herring

Dit voedsel is daar sinds 6 eeuwen geleden geweest. Haring is een Nederlands-stijl sashimi. Vaak tegengekomen in de zomer, want in tijden als dat Haring worden gearresteerd. Het eten is niet geheel zonder verdere bewerking. Na dtanggap, wordt deze vis schoongemaakt en dipotng Baigan hoofd dan voor 24 uur bevroren. Haring is zeer zacht, zout, maar zeer vers. In de presentatie, kunt u deze direct te eten, of door middel van gebouwd als een sandwich.

No comments:

Post a Comment