Wednesday, 15 April 2015

Recepten Rendang Padang ( indonesia )

Recepten Rendang Padang ( indonesia )

Materialen maken rendang Padang:

  • 1 ½ kilo mager rundvlees, in 4 × 4 cm gesneden
  • 2 liter melk van 2 kokosnoten

Smaakmakers maken rendang Padang:

  • 2 laurierblaadjes kurkuma, concluderen
  • 4 limoenblaadjes
  • 2 stengels citroengras, geplet
  • 2 cm kandis zuur / gelugur

Puree:

  • 2 cm laos
  • 3 cm kurkuma brandstof
  • 2 cm gember gegrild
  • 100 g rode chili
  • 100 g krullende rode peper
  • 12 rode uien
  • 6 teentjes knoflook
  • 5 granen hazelnoot
  • ½ el koriander
  • 1 tl komijn geroosterde
  • ½ theelepel nootmuskaat
  • 2 tl zout

Hoe te rendang Padang Merk :

  1. Giet de kokosmelk in de pan, zet kurkuma bladeren, kalk bladeren, citroengras, tamarinde, rode ui en alle kruiden. Roer alles goed door.
  2. Kook de gekruide kokosmelk, terwijl af en toe roeren gedurende 20 minuten.
  3. Voer een stuk vlees, bak op matig vuur tot de melk opdroogt en vettig. Lift.
  4. Giet rendang in een schaal. Serveren.
  5. Tip: flessenmelk niet gebruiken voor een typische kruimel rendang zal niet worden gevormd. Gebruik kokosmelk uit verse kokosnoot sap.

No comments:

Post a Comment